Laman Web Estate123.com Kini Dalam Bahasa Melayu!

Tahukah anda? Laman web Estate123.com kini boleh dilayari dalam Bahasa Melayu!

Mulai 6 Mac 2016, laman web www.estate123.com telah dinaiktaraf dengan pilihan Bahasa Melayu bagi memudahkan pengguna yang lebih fasih dalam bahasa kebangsaan kami. 🙂

Anda boleh memilih untuk layari Estate123.com dalam Bahasa Melayu atau Inggeris!

Sekarang, tidak kira anda berada di rumah atau pejabat dengan komputer peribadi, ataupun di luar dengan hanya smartphone Android anda, fungsi-fungsi Estate123.com dapat diakses dalam Bahasa Melayu!

Anda juga boleh menukar bahasa pilihan anda, sama ada Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu hanya dengan satu klik sahaja! Butang untuk memilih bahasa kegemaran anda boleh didapati di sudut atas sebelah kanan pada laman utama Estate123.com.

Tukar bahasa Estate123.com dengan satu klik!

Selamat melayari laman web kami untuk mencara hartanah Malaysia idaman anda serta mencipta listing until menjual atau menyewa hartanah!

Jika anda terdapat sebarang pertanyaan mengenai fungsi dan ciri-ciri Estate123, atau mendapati apa-apa masalah pada laman web kami, sila menghubungi kami melalui Contact Form atau tinggalkan mesej pada Facebook Estate123.com.

Kami harap anda menikmati kemudahan menggunakan Estate123.com dalam bahasa pilihan anda untuk memajukan kerjaya anda dalan bidang hartanah Malaysia! 😀